Mød Jens

Med hjertet til venstre Jeg er socialdemokrat, fordi jeg tror på fællesskabet. Fordi jeg tror på, vi har et ansvar for hinanden og et særligt ansvar for dem, der har mest brug for det.


Jeg har været grøn socialdemokrat, siden jeg for knap 20 år siden mødte Svend Auken. I dag er jeg Socialdemokratiets klima- og energiordfører, men jeg er først og fremmest far. Og Aarhus er familiens hjem. Vi bor tæt på skov og strand midt i smilets by fuld af forskellighed og virkelyst og med bedsteforældrene lige om hjørnet. Uvurderligt for ungerne og i en travlt hverdag.

 

Jeg har arbejdet som lærervikar, teatertekniker, student i LO Århus og filmoperatør i Øst for Paradis. Efter min eksamen i 2006 var jeg sekretariatschef for Socialdemokratiet i Europa-Parlamentet, underviser på Aarhus Universitet og konsulent på Arkitektskolen i Aarhus.

 

I 2011 blev jeg valgt til Folketinget i Svend Aukens gamle valgkreds. Vi får aldrig en ny Svend, men jeg brænder for at videreføre hans arbejde med grøn omstilling og social mobilitet i et stærkt fællesskab.